V Forum Instituta za Mentalno zdravlje – “O komorbiditetu mentalnih i somatskih poremećaja”

 

V Forum Instituta za mentalno zdravlje (2013)

Prof. dr Dušica Lečić-Toševski
Predsednik Organizacionog odbora

 

Povodom 50 godina od osnivanja, Institut za mentalno zdravlje je u saradnji sa Srpskom akademijom nauka i umetnosti i Udruženjem psihijatara Srbije organizovao tradicionalni, V Forum, “O komorbiditetu mentalnih i somatskih poremećaja”, pod pokroviteljstvom Ministrastva zdravlja Republike Srbije. Na Forumu je registrovano 400 učesnika iz Srbije i regiona. Održano je 9 plenarnih predavanja, 10 simpozijuma i 2 radionice.

U radu Foruma učestvovao je veliki broj  istaknutih stručnjaka iz Srbije, od kojih je šest akademika (Vladimir Kostić, Nebojša Lalić, Dragan Micić, Predrag Peško, Miodrag Ostojić Dušica Lečić-Toševski) i šest istaknutih predavača iz inostranstva (Prof. Dr George N. Christoudoulou, Prof. Dr Wolfgang Gaebel, Prof. Dr. Michel Botbol, Mirjana Trkulja, Dr Athanasios Alexandridis, Prof. Joseph Peuskens).

Program je bio akreditovan od strane LKS (15 bodova, učesnici u usmenim prezentacijama 13 bodova i slušaoci 9 bodova). Forum je ocenjen od strane učesnika najvećom ocenom.

 
pdflogoProgram možete preuzeti ovde
 

V Forum Instituta za mentalno zdravlje(2013)1 V Forum Instituta za mentalno zdravlje(2013)2 V Forum Instituta za mentalno zdravlje(2013)3 V Forum Instituta za mentalno zdravlje(2013)4


aktuelnosti