43. EDUKATIVNI SIMPOZIJUM KLINIKE ZA PSIHIJATRIJU KCS

 

Poštovane kolege, cenjeni saradnici, dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na četrdeset i treći Edukativni simpozijum Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Srbije, sa medjunarodnim učešćem, a u saradnji i pod pokroviteljstvom Udruženja psihijatara Srbije. Tema ovogodišnjeg Edukativnog simpozijuma je:

“Bipolarni spektar – izazovi i perspektive”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je simpozijum akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije broj A-1-2012/15 sa petnaest (15) KME bodova za predavače, devet (9) KME bodova za pasivno učešće i jedanaest (11) bodova za poster prezentaciju.
 
Takodje,tokom Simpozijuma ćete imaćete priliku da popunite I test koji ce nositi dodatne KME bodove (11 KME bodova za organizatore testa I 6 KME bodova za učesnike), a test je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije broj A-1-2018/15.
 
Radionica koja je predvidjena za mlade psihijatre I specijalizante psihijatrije je akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije broj A-1-2001/15 I za učesnike nosi tri (3) KME boda, aza predavače šest (6) KME bodova.
 
Dobro došli.
 
Srdačan pozdrav,
 
Prof. Dr Aleksandar Damjanović
Predsednik Naučnog odbora
 
Doc. Dr Maja Ivković
Predsednik Organizacionog odbora
 
pdflogo Program možete preuzeti ovde

 
 
Održan 43. Edukativni simpozijum Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Srbije
 
Četrdeset i treći Edukativni simpozijum Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Srbije održan je 12. i 13. novembara 2015. godine u Beogradu u hotelu “Metropol Palace”. Simpozijum je organizovan u saradnji i pod pokroviteljstvom Udruženja psihijatara Srbije.Tema ovogodišnjeg Simpozijuma bila je “Bipolarni spektar-izazovi i perspektive”.
 
Na simpozijumu je bilo preko 460 učesnika iz zemlje i regiona. Medju predavačima, pored domaćih, bili su i eminentni stručnjaci iz inostranstva: Prof.dr Hans-Jürgen Möller (Nemačka), Prof. dr Aysegul Ozerdem(Turska), Prof. dr Miro Jakovljević (Hrvatska), Prof.dr Dalibor Karlović (Hrvatska) i dr Dina Popović (Španija).
 
Program Simpozijuma je pored plenarnih predavanja i poster sesije, bio obogaćen i radionicom „Terapija bipolarnog poremećaja“ koja je bila namenjena prevashodno mladim psihijatrima, kliničkim lekarima i lekarima na specijalizaciji iz psihijatrije.
 
Program je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta sa 15 bodova za predavače, 11 bodova za učesnike poster sesije, 9 bodova za slušaoce, 6 bodova za test znanja i 3 boda za učesnike radionice.